You, the petitioner

Schaak/damtafels in Ermelo

72 signatures

We willen een aantal parken en pleinen in Ermelo belangrijk maken als ontmoetingsplek voor inwoners en toeristen. Dit willen we bereiken door het plaatsen van een aantal schaak/damtafels per park/plein en het regelmatig op vaste momenten aanbieden van schaak- en damactiviteiten.

Petition

We

Inwoners in Ermelo

 

observe

  • Dat de leefbaarheid en de sociale interactie in verschillende wijken van Ermelo kan worden verbeterd door het plaatsen van schaak/damtafels en het regelmatig organiseren van daarbij passende activiteiten.
  • Dat schaken en dammen een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.
  • Dat er verbinding ontstaat door samen te spelen en elkaar te ontmoeten.

 

and request

De gemeente Ermelo dit initiatief te ondersteunen door de schaak/damtafels te financieren en in overleg met bewoners goede plaatsen overeen te komen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Ermelo 
Petition desk:
Lead petitioner:
Sape Westra 
Organisation:
Veluws Schaakgenootschap Ermelo 

History

Signatures

Updates

Artikel in Ermelo's Weekblad

Binnen een paar dagen hebben al 37 mensen de petitie ondertekend! Op 11 augustus wordt een artikel over schaak-/damtafels in Ermelo geplaatst in het Ermelo's Weekblad. Naar aanleiding daarvan verwacht ik weer de nodige reacties.

+Read more...

Hiermee krijgt de petitie een steeds grotere waarde voor de gemeenteraad van Ermelo

2021-08-03